Als gevoeligerd word je in deze drukke wereld voortdurend blootgesteld aan prikkels. En dan hebben we het nog niet eens over de prikkels die uit jezelf komen. Die prikkels brengen een hoop in je teweeg als je gevoelig bent en dan is het van groot belang dat je leert met al die emoties en gevoelens die je van daaruit ervaart om te gaan.

 

Onder de naam ‘Magische schrijfkunsten’ presenteert intuïtief leraar Louisa Perreyn nu 3 nieuwe en unieke Writeshops in het kader van haar Groei- en bewustwordingsprogramma ‘Een heleboel gevoel is cool’!

 

Tijdens deze creatieve Writeshops leer je vanuit verschillende invalshoeken omgaan met de verwerking van al die vele prikkels, met jouw soms nog diepzittende emoties en gevoelens en leer je contact te maken met jouw prachtige eigen wijsheid vanuit het kind in jou en je ziel. Daarnaast helpen de Writeshops om je schroom en faalangsten op schrijfgebied diep in de ogen te kijken en ze te zien voor wat ze zijn. Ieder mens kan schrijven, ieder mens is uniek, voor deze Writeshops heb je dan ook geen schrijftalent nodig. Het enige dat we van je vragen is jouw bereidheid om je open te stellen voor een wereld, die jou het allerbeste gunt en het lef om iets nieuws te proberen.

 

Bijzonder is dat deze 3 Writeshops los van elkaar kunnen worden gevolgd, maar het is ook mogelijk om deze als complete schrijf- en bewustwordingstraining te volgen.

 

PART 1: Schrijf vanuit het kind in jou

 • Spelenderwijs gaan we op ontdekkingsreis naar het kind in jou en geven we dit kleine wezen zijn of haar stem terug.
 • Diverse manieren van schrijven zullen de revue passeren, waardoor je kunt ervaren welke technieken jou het beste liggen.
 • Deze workshop helpt je het contact met het kind in jou te herstellen en die thema’s te verkennen die je als volwassene wellicht nu nog blokkeren of hinderen in je huidige dagelijkse leven.
 • Opnieuw contact leggen helpt je bij het helen van kindpatronen en geven oude emoties en gevoelens weer de ruimte.
 • We doen dit echter op een magische, speelse manier waardoor we de energie vooral licht en luchtig houden.
 

PART 2: Reuzecool, al dat gevoel!

 • Deze workshop biedt je verrassend creatieve manieren van het gebruik van de pen om je te helpen gevoelens uit te ‘spreken’ en emotionele belevenissen te verwerken.
 • Op deze manier kun je kennismaken met een wellicht voor jou nieuwe manier van uiten van gevoelens en kun je uitproberen wat voor jou het beste werkt of wat je het prettigst vindt.
 • Deze workshop leert je op ‘gezonde manieren’ en in het nu om te gaan met jouw emoties en gevoelens en helpt je (oude) emoties van jezelf en anderen af te voeren.
 • Deze technieken helpen je zo als gevoeligerd je energiehuishouding beter te leren beheren.

 

PART 3: Intuïtief creatief schrijven

 • Door middel van diverse speelse en creatieve technieken wakkeren we je intuïtie aan en combineren we die met jouw penkunsten.
 • Je gaat leren genieten van het schrijven en je ontdekt hoe je ervoor kunt zorgen dat je inspiratie vindt.
 • Je zult ontdekken wat intuïtief schrijven in je kan losmaken en wat het voor jouw eigen ontwikkeling kan betekenen.
 • Je ontdekt je typische ‘eigen wijze’ van schrijven -jouw magische schrijfkunst- , waardoor je meer zelfvertrouwen en authenticiteit ontwikkelt in je schrijven.
 • Je leert hoe je jouw innerlijke criticus op een afstandje kunt houden.
 • Dit alles gebeurt op een omgedwongen en speelse manier, waarbij je zowel individueel als in groepsverband aan de slag gaat.

 

Investering Writeshops (per Writeshop aangemeld)

 

75 euro inclusief werkmateriaal, koffie en thee en iets lekkers.

 

Investering Training (3 Writeshops)

 

190 euro inclusief werkmateriaal, koffie/thee en iets lekkers.

 

Groepsboeking op locatie

 

Het is bovendien mogelijk om deze Writeshops in combinatie met een Tea te boeken, waarbij ze een uitermate leuke en inspirerende middag of avond vormen voor een teamuitje of verjaardag bijvoorbeeld. Meer informatie hierover op aanvraag.

 

Cursus data 2015 zie agenda

 

Schrijf je nu in! Wil je meer informatie of wil je een groep aanmelden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51032752. 

 

Het was in een woord fantastisch! Genoten en vol inspiratie terug naar huis gegaan. ThankX  Deze writeshop doet wonderen! Barbera van Helden

En nogmaals bedankt voor de mooie middag. Ik vond het een hele mooie ervaring. En een super leerzame middag. Heb er heel veel energie voor terug gekregen. Nogmaals bedankt. En het was de moeite meer dan waard om er heen te rijden :-)  Aukje Postma