Hoe lang laat jij nog je oude angsten je leven beheersen?

Iedere keer als ik in mijn leven iets nieuws wil gaan doen of als er iets heel spannends op mijn pad komt, dan begint kleine Ik herrie te maken. Ze laat zich horen als ik grote dromen aan het uitdenken ben, als ik van plan ben om weer het diepe in te duiken zonder dat ik precies weet wat me te wachten staat of steeds als ze ergens gevaar ziet. Kleine Ik meldt zich ook als ze bang is dat ik haar alleen achter zal laten of als ik haar negeer. Dan is ze bang en weet ze niet wat er gaat komen. Op dat moment overspoelt ze me met emoties van angst, onrust, aarzeling en twijfelen. Uitstelgedrag, onzekerheid en bakken vol gedachten als ‘maar wat als...’en ‘wie denk jij wel niet dat je bent, dat jij...’ cirkelen voortdurend door mijn hoofd. 

 
Vroeger ging ik over het algemeen dwars tegen alles wat ik op zo’n moment voelde in en probeerde ik mezelf met vrij harde hand en mijn hoofd over deze ‘hobbels’ heen te duwen. Dat lukte meestal maar gedeeltelijk en bovendien vond ik de manier op zich zelf al niet zo erg prettig.
 
Nu ik het contact met mijn kleine Ik opnieuw heb opgepakt, snap ik heel goed wat ik haar al die jaren heb aangedaan en doe ik mijn uiterste best haar de liefde en de aandacht te geven die ik haar lang niet kon geven. 
 

Wat gaan we doen?

 
In deze groepssessie ga ik actief met jullie aan de slag om je te laten ervaren wat er gebeurt als je het contact met jouw kleine Ik herstelt en gaan we samen naar de kern van de obstakels in je leven. Samen gaan we luisteren en jouw kleine Ik geven wat hij of zij op dit moment nodig heeft om los te durven laten. Je krijgt inzichten in jouw eigen vermogen om jezelf te kunnen helen en om de weg vrij te maken voor alles dat je zo graag in je leven zou creëren. 
 
Vanuit intuitie vullen we deze groepssessie in, en kijken naar wat er nu nodig is om jouw kleine Ik te geven wat nodig is.
 
De sleutel naar de vrijheid zit bij de kleine Jij. Ben jij bereid om de liefdevolle mama te zijn die jouw kleine Ik nu zo nodig heeft?
 

 

Groeps- en individuele sessies

 
Regelmatig organiseren we groepssessies, je kunt ook individueel voor een innerlijk kind-sessie terecht of je kunt je met je eigen groep aanmelden.
 

Tarieven

 
Groepssessie Innerlijk kind (ca. 3,5 uur): € 70,00 incl BTW
 
Individuele sessie Innerlijk kind : € 70,00 incl. BTW per uur
 

Agenda?

 

Nu aanmelden?