Charlotte Luistert: Kinderwens

 
Een kindje mogen krijgen is niet altijd zo vanzelfsprekend. Soms ligt er een lichamelijke oorzaak aan ten grondslag, soms heeft het andere redenen dat een zwangerschap niet lukt via de normale weg of überhaupt niet. 
 
Over het onderwerp wordt nog wel eens makkelijk gedaan, maar voor veel vrouwen (en laten we de mannen hierbij ook zeker niet vergeten) kan het een heel pijnlijk en moeilijk proces zijn.
 
Door middel van een Charlotte Luistert Kinderwens afstemming bieden we je een helpende hand door naar jou als vrouw (of man) te luisteren en inzicht te geven in waarom je als vrouw niet zwanger wordt. 
 
Misschien is er al een ziel die jou/jullie al als potentiële ouders op het oog heeft.
Misschien is er voor jou/jullie nog wel werk aan de winkel, voordat de voorwaarden ideaal zijn voor de ziel om een aards plekje in jullie leven in te nemen.
Of misschien blijkt dat een eventuele twijfel waar je mee rondloopt wel dat je bepaald angsten of gedachten achter je mag gaan laten of dat een vorig leven nog invloed heeft op jullie proces.
Misschien betekent de twijfel dat je in dit leven geen ouder hoeft te worden en dat er een andere taak voor je is weggelegd.
 
Charlotte en ik luisteren naar jouw ziel en helpen zielen aan de andere kant van de regenboog hun plek te vinden op aarde. Vanuit ons hart bieden we jou onze hulp aan. 
 
De aanvraag van een Charlotte Luistert-afstemming als deze gaat op dezelfde wijze als een ‘reguliere’ afstemming.
 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een volwassene. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt. Het tarief is hetzelfde als dat van een reguliere Charlotte Luistert-afstemming. Kies in de webshop voor de Charlotte Luistert-afstemming Volwassene. 
 
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.
 

Combinatie met de Rite van de Baarmoeder

Wanneer je een kinderwens hebt is het ervaren van de Rite van de Baarmoeder ook erg prachtig en bijzonder helend. Het bereidt de baarmoeder voor op nieuw leven.