Onthoud dit:

 
Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je blijven krijgen wat je
altijd gekregen hebt!
 
Ben je er klaar voor om op een positieve manier veranderingen in je leven aan te brengen?
 
Leef het leven waar je van droomt! Het is eenvoudiger dan je denkt.
 

Dromen realiseren

 
Hoe krijg jij nou wat je echt wilt in dit leven? Zelfs als je nog niet precies weet wat het is? Hoe zet je
een droom concreet om in actie?
Misschien wil je een wereldreis gaan maken, een boek schrijven, je eigen bedrijf starten of een hele andere loopbaan beginnen? Maar je weet niet hoe je moet beginnen of hoe je het aan moet pakken.
 
Veel mensen dromen, weinig mensen kennen het geheim! 
Wil niet iedereen een beetje magie in hun leven?
Wat zit jou in de weg om je droomleven te gaan leiden en eindelijk te gaan doen wat JIJ graag in je leven wilt doen?
 
Leef je droom en maak er nu werk van!
 
Ja, als je het zo zegt, klinkt het heel simpel, jaag die droom nu gewoon eens na, maar meestal blijven we gewoon veilig in ons bekende kringetje ronddraaien....
 
Louisa Perreyn helpt je vanuit haar persoonlijke ervaringen en intuitieve ingevingen bij het uit deze cirkel stappen, zodat je jouw aandacht kunt richten op de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.
 
Door je te gaan richten op zaken die je na aan het hart liggen, ga je je energie doelbewust inzetten en zul je tot resultaten komen die je anders nooit zou bereiken. Op die manier kun je eindelijk ook jouw dromen realiseren!
 
 

Trajecten

 
Hoe ziet jouw droomleven eruit? Hoe kun jij dat leven realiseren? Hoe maak je jouw droomleven waar?
 
Gedurende een gezamenlijk te bepalen aantal sessies ga je samen met Louisa aan de slag met de verschillende belangrijke stappen die nodig zijn om jouw droom te realiseren. 
 
Samen kom je door middel van speelse en interessante opdrachten tot de kern van wat jij wilt realiseren in je leven. Door sparren en brainstormen krijgen we helder wat jouw droom is, wordt duidelijk wat jouw eventuele belemmeringen zijn en maken we een concreet en duidelijk actieplan!
Met deze tools kun jij je droomleven realiseren, zodat je op alle fronten van je leven geluk en balans vindt.
 

Traject Loopbaanbegeleiding of Outplacement

 
Het verlies van je huidige baan of het simpelweg niet meer de energie op kunnen brengen om naar je werk te gaan, kan een goede reden zijn om toch eindelijk de stap te nemen om echt verandering aan te gaan brengen. En dat dan in die richting van wat je eigenlijk heel graag zou willen, maar om welke reden dan ook niet eerder hebt gedurfd.
 
Dan ben je bij Louisa Perreyn aan het goede adres, aangezien zij ervaringsdeskundige is, een ervaren loopbaanbegeleider en haar eigen dromen heeft weten om te zetten in een succesvolle onderneming. Zij ondersteunt je graag bij alle nieuwe keuzes die er nu op je afkomen.
 
Droomwerk Coaching en Advies biedt een volledig scala aan loopbaaninstrumenten en begeleidt clienten indien gewenst tot en met het daadwerkelijk oefenen met solliciteren of de opzet van een nieuw bedrijfsconcept. 
 
Voor het opvragen van een offerte of meer informatie: Bel 06-51032752 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Dreamstorm sessie
 

Wanneer je één specifieke coachingsvraag hebt in het kader van je dromen realiseren, is het ook mogelijk om een éénmalige droomsessie met ons aan te gaan.
Nadat we telefonisch je coachvraag concreet hebben gemaakt en de duur van de sessie (meestal 2 uur) hebben bepaald, kunnen we aan de slag.
 
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:
 
  • Brainstormsessie in het kader van jouw droom, bv. wanneer je je eigen bedrijf wilt starten en hulp nodig hebt bij het vormen van je concept?
  • Hoe breng ik meer balans in mijn leven aan?
  • Hoe trek ik meer betalende klanten aan?
  • Ik zit vast, hoe kom ik nu verder met mijn droom?
 
 
Jouw droomtraject of -sessie begint met een (vrijblijvende) telefonische intake. 
 

E-coaching dromen realiseren

 
Wanneer je je dromen najaagt, kom je regelmatig hobbels tegen die je zullen uitdagen om die te gaan overwinnen. 
Bovendien zul je ook merken dat je voor sommige dromen een lange adem nodig hebt.
Aangezien Louisa graag wil dat ook jij je droom echt realiseert, biedt ze ook e-coachingstrajecten zodat je gedurende langere tijd en vanuit je eigen comfortabele stoel kunt worden begeleid.
 
Hierdoor is het mogelijk om een individueel droomtraject met een coach aan te gaan, zonder dat je als cliënt  letterlijk met je coach om de tafel gaat zitten zoals in een individueel gesprek. Door middel van e-coaching ga je op eenzelfde manier met dezelfde methoden het coachgesprek aan, maar gebeurt dat door middel van e-mailuitwisseling of chat.
 
Een andere mogelijkheid is om na afronding van een individueel face-to-face traject desgewenst en naar behoefte een vorm van e-coachen af te spreken voor die momenten waarop je graag nog terug wil komen op wat je geleerd hebt in het coachtraject, je ergens vastloopt of gewoon nog meer vragen aan je coach hebt.
 
Bij e-coaching betaal je een vast bedrag per maand, waarbij je tot maximaal 3 e-mailberichten per week met je coach mag e-mailen. We spreken daarbij met je af dat je reactie ontvangt op je e-mail binnen 2 dagen na ontvangst van jouw e-mail.
 

Ervaringen

 
"Je merkt aan alles bij Louisa dat dit nu eenmaal is wat ze dolgraag doet. Zijzelf is het levende bewijs van haar eigen motto: 'doen waar je blij van wordt!' Ik heb in de groep en individueel ervaren dat zij voor een ieder afzonderlijk handen en voeten geeft aan dat motto. Eerst nog kruipend, vervolgens lopend en grijpend naar kansen om dromen na te jagen. Haar aanstekelijke optimisme, humor en gevoeligheid ten aanzien van dat wat speelt of juist niet speelt, gun ik iedereen die met haar hulp van een gevonden/hervonden droom werk maakt!"
 
Arie, Voorburg
 
"Al enige tijd was ik aan het dobben..Wat wil ik nou? Wat vind ik echt leuk? Kon geen lol meer in me werk vinden en voelde me een beetje verloren.
Ik zocht op internet naar een jobcoach. Ik stuurde wat mailtjes rond. Louisa haar reactie voelde gelijk goed en persoonlijk! Wat ik dacht en hoe ik me voelde zette zij in de mail! Eindelijk begreep iemand me. Samen kwam we er al snel achter dat ik heel goed wist wat ik niet wilde en dat ik op zoek moest naar wat ik wel wilde.
We begonnen aan mijn 5-jarenplan. Elk telefoontje, elk gesprek deed me goed. Ze wist me enthousiast te krijgen en mijn "zwakke punten"er uit te pikken. Het mooiste wat ze elke keer herhaalde was: Wat zegt je hart? Vaak denk je met je verstand en word je gevoel weggestopt. Louisa gaf met elk gesprek meer zelf vertrouwen en had echt zin om elke keer weer met mijn plannen aan de slag te gaan. Door Louisa heb ik mijn passie op papier kunnen zetten, een duidelijk overzicht hoe ik mijn 5 jaren plan wil aanpakken en mijn dromen achterna moet jagen. Louisa ik wil je heel erg bedanken voor het teruggeven van mijn zelfvertrouwen!  Nogmaals ik wil je heel erg bedanken voor de fijne 10 weken en dat ik weer genieten kan!"
 
Wendy Veenendaal
 
"Ik ben naar Louisa gekomen omdat ik in mijn huidige werk functie geen uitdaging meer had.
Wist alleen niet wat dan wel en wat zijn mijn capaciteiten.
De samenwerking tussen Louisa en mij was top, ze zet je aan het denken en het geloven in je zelf, ze heeft mij laten zien en voelen dat ik er ook mocht zijn, met mijn dacht ik foute punten en mijn zwaktes.
Louisa heeft mij door middel van opdrachten leren kijken op een andere manier naar mijzelf.
In mijn werk ben ik nog wel werkzaam in mijn huidige functie, maar merk aan mijn zelf dat ik meer mijn menig durf te geven en mijn leiding gevende heeft het vertrouwen in mij dat ik ook wat taken mag over nemen.
Louisa bedankt voor de fijne samenwerking.
Louisa bedankt voor de fijne gesprekken.
Louisa bedankt voor het lachen wat we ook samen deden."
 
Diana Witte
 
"Louisa nodigt je uit om naar binnen te kijken, vertrouwen te hebben en vooral om te durven doen; stap voor stap, kleine bewegingen vooruit, intuïtief en op eigen kracht. Haar enorme drive, vrolijkheid, inleving en natuurlijkheid stimuleren en helpen je bij het nemen van die belangrijke stappen vooruit. Ik zie beweging. Ik ben in beweging, bedankt Louisa, bedankt voor je vertrouwen in mij."
 
Ivy Sankes, Amsterdam