Crystal Matchmaking door Charlotte ROCKS!

 

Wat is het?

Charlotte en ik gaan voor jou op zoek naar het kristal, dat op dat moment het beste bij jou past. Soms kan het zijn, dat dit kristal al in de winkel ligt, maar het kan ook zijn dat we echt voor je op zoek gaan. Je kunt hierbij aangeven, waar je hulp van het kristal bij zou willen krijgen, maar dat kun je ook in het midden laten. De ervaring leert dat het kristal ons vanzelf vindt, vanuit het hart, niet vanuit het hoofd. 

 

Hoe werkt het?

Jij meldt je aan voor Crystal Matchmaking via de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je stuurt ons de informatie, die je aan ons kwijt wilt, je adresgegevens (bezorgadres) en je geeft aan hoeveel je maximaal kwijt wilt zijn.

Omdat we kiezen voor kwaliteit starten we met zoeken vanaf € 15 (excl. eventuele verzendkosten). Ook kun je aangeven of je de voorkeur geeft aan een kristal dat je kunt dragen of een edelsteen waar je mee kunt knuffelen, mediteren of op je nachtkastje wilt zetten. Omdat we ook regelmatig heel bijzondere exemplaren ontmoeten, kun je ons ook vrije hand geven, waarbij we je een foto van het kristal sturen en je dan kunt beslissen of dit kristal bij jou hoort. Dan is er geen maximumbedrag, maar moet je denken aan bedragen tussen de € 75 en € 200 euro. In uitzonderlijke gevallen kan dit ook meer zijn. De keuze blijft aan jou.

Wij gaan vervolgens voor je op zoek en we proberen maximaal een termijn van 2 tot 3 weken aan te houden. Wanneer we jouw kristal hebben gevonden, laten we van ons horen.

Vervolgens mag je het kristal bij ons komen ophalen of we verzenden het met de post. Verzending van het kristal geschiedt op eigen risico. 

Wanneer we weten dat het kristal met de post moet worden verzonden, zullen we daar bij onze zoektocht rekening mee houden, zodat er het minst risico op beschadiging is. Natuurlijk verpakken we de kristallen met de uiterste zorgvuldigheid. 

Let op: bij het aangeven van het budget is het handig om rekening te houden met verzendkosten varierend van € 5 tot € 7,50, afhankelijk van het gewicht van de steen.

 

Cadeau?

Je kunt ook een opdracht indienen voor Crystal Matchmaking voor iemand anders, voor je kind uiteraard, maar ook voor een ander, als cadeau. Dan gelden dezelfde afspraken, maar verpakken we het kristal in een mooie cadeauverpakking en kunnen we er een korte persoonlijke boodschap of afstemming bij schrijven.

Je betaalt dan € 10 (incl. BTW) extra exclusief kristal en verzending.

 

We gaan graag voor je op zoek!