De missie die ik, Louisa Perreyn, via Charlotte heb mogen krijgen heeft alles te maken met het luisteren naar het (innerlijk) kind en diens ziel.
 
Diep in ons allemaal zit een klein jongetje of meisje dat gedurende ons hele leven graag wil worden gehoord. Door onze opvoeding en alles wat er gedurende een leven op ons af komt wordt het kind in ons gauw vergeten of over het hoofd gezien. En vaak is het ook nog zo dat het kind door pijn en verdriet van het niet gehoord of gezien worden in een heel donker hoekje van ons wezen weg is gekropen. Hoe jong of hoe oud je ook bent, we willen gezien en vooral gehoord worden. Gezien voor wie we zijn en gehoord voor wat wij nodig hebben en wat wij de wereld te melden hebben. 
 
Bovendien zijn veel kinderen van deze tijd, net als Charlotte, bijzondere gevoeligerds, die met hun talenten vanuit de nieuwe tijd, nog met veel extra uitdagingen te maken hebben, omdat ze hun tijd vaak vooruit zijn. En ook deze kinderen willen natuurlijk graag gezien en gehoord worden voor wie zij zijn.
 
Onder de naam Charlotte Luistert luister ik naar de ziel en gaan we op zielsniveau met elkaar in gesprek. We brengen tevens, indien mogelijk, de nodige heling en we komen vaak tot concrete oplossingen.
 
Charlotte, de hoofdpersoon uit mijn (kinder)boek Charlotte en de magische droomsokken, is een wijs, klein en heel gevoelig meisje, dat deels staat voor mijn eigen innerlijk kind, maar daarnaast ook daadwerkelijk een prachtig zieltje is van mijn dochtertje dat helaas nooit haar plek op deze aarde heeft mogen vinden.
 
Maar dat wil niet zeggen dat zij zich niet overal tegenaan bemoeit als ik aan het werk ben en dus ook erg graag met mij luistert naar alle (innerlijke) kinderen die zich bij mij aandienen voor hulp. Ze geeft vaak en veel input, als ze de kans krijgt, naast de aanvullende boodschappen van andere spirits die zich tijdens een afstemming regelmatig melden.
 

Hoe werkt nou zo’n zielsafstemming?

 
Eigenlijk is het simpel… op telepathische wijze maak ik op een hele liefdevolle manier contact met de ziel van het kind of van een volwassene. Daarbij krijg ik begeleiding van spirits en in mijn geval ook van Charlotte en haar vriendjes.
 
Het mooie van deze manier van afstemmen is dat je je kind niet weer ergens mee naartoe hoeft te slepen of zelf vrij hoeft te nemen van je werk of je drukke bezigheden. We doen dit gewoon op afstand.
 
Mooi is ook dat je je kind niet extra hoeft te belasten. Het komt vaak voor dat kinderen jou als volwassene een spiegel voorhouden, die jou inzichten kunnen geven voor je eigen groei. Daarmee kun je aan de slag. Het kind hoeft daar niets mee en dus is dit een prachtige manier om als volwassene te groeien en te leren.
 
Alles wat de ziel ons vertelt, schrijf ik op en dit krijg je via jouw mailbox toegestuurd. Zo kun je het regelmatig teruglezen en het de tijd geven om alles in de energie te laten bezinken.
 
Charlotte en ik luisteren. Het verloop van de afstemming is altijd uniek, net als iedere ziel uniek is.
 
In het ene geval ligt er een heel duidelijk ‘probleem’ en kan iets meteen worden opgelost. En ook komt het regelmatig voor dat er bij eventuele ‘problemen’ met een kind de ouders hun eigen inspanningen zullen moeten gaan leveren. Soms gaan we zelfs terug naar een vorig leven indien dit zich aandient of mag er een auralifter naar het licht worden gestuurd. 
 

Voor wie is een zielsafstemming geschikt?

 
Voor alle (innerlijke) kinderen, volwassenen en kinderen dus (je kunt er ook voor kiezen om voor elk van je gezinsleden een afstemming te doen).
 
Het kan altijd en op ieder moment, voor alles waar je als mens tegenaan loopt, bij vragen, dilemma’s, klachten, onrust, etc.
 
Overleden dierbaren kunnen een enorme leegte achterlaten, en dus is een afstemming prachtig bij vragen aan deze zielen.
 
Soms kunnen mensen zich door ziekte niet meer uiten of verstandelijk gehandicapten die zich niet goed kunnen uitdrukken. Ook voor hen is dit een prachtige manier van communiceren en hen vragen wat zij nodig hebben bijvoorbeeld.
 

Let op: 

 
Ik ben geen arts, psychologe of pedagoog. Wat ik doe is contact maken met jou of je kind om jou de inzichten te geven in wat er aan de hand is. Een afstemming kan dus nooit een medisch advies van een arts vervangen en eventueel aangedragen adviezen vervangen nooit reguliere behandeling! 
 
Ik mag vertalen. Wat je vervolgens zelf met die inzichten doet is natuurlijk aan jou.
 

Hoe werkt het praktisch?

 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een volwassene of een kind. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt.
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.
 

Een Charlotte Luistert-afstemming kost je € 111,00 incl. BTW. 

 
 

Lieve Louisa,

Dankjewel voor de afstemming! Wat je schrijft vind ik prachtig, pijnlijk en herkenbaar tegelijk, zowel voor Faas als voor mezelf. Ik ga het even verder op me in laten werken, maar ik ben blij dat ik weet waar Faas mee worstelt en waar ik bij mezelf aan kan werken om hem (en mezelf) te helpen. Ik zie het als een groot cadeau en ik ben hartstikke trots op Faas! Dankjewel!

Liefs,
Sacha

Lieve Louisa,
 
Heel erg bedankt voor de mooie afstemming op R. Het voelt als een cadeau. Ik wilde al eerder reageren maar had zelf even tijd nodig om het te laten bezinken en wilde ook kijken hoe het met R zou gaan.
 
Wat je beschrijft over hoe ze is, is zoals we haar ervaren. De fascinatie voor de natuur, het hoofd dat op volle toeren draait, het duidelijk weten wat ze wil en niet wil, kat uit de boom kijken. Allemaal herkenbaar. Heel bijzonder om het te lezen van iemand anders.
 
Mooi ook om bevestigd te zien dat onze 4 vlinders nog steeds in de buurt zijn. En er voor haar zijn als broer en zussen. Heel ontroerend om te lezen, vond ik.
 
Het heeft een hoop met haar gedaan, voel ik. En doet dat nog steeds. Ze slaapt heel veel, is snel huilerig, tussendoor bij vlagen hyper en na tijden niet in bad te willen gaan, zou ze als ze nu de kans kreeg er de hele dag in zitten. Het lijkt alsof ze letterlijk dingen van haar af wil spoelen. Plassen en poepen is nu even versterkt vervelend voor haar, zo lijkt het. Überhaupt alles wat plakt of aan haar zit is nu vies. Het voelt bij haar alsof alles opnieuw een plekje moet krijgen. Logisch en die ruimte proberen we haar ook te geven. Een heftig vorig leven was dat zeg.
 
Met haar aanwijzingen over nieuwe dingen / mensen en die van jou over grenzen aangeven ga ik kijken of we daar met haar een teken (dank voor de tip!) voor kunnen bedenken. Meestal laat ze inderdaad al duidelijk weten wanneer ze iets niet wil of oké vindt. Maar wij zijn ook niet altijd even "aangesloten" dan helpt een afgesproken teken wel om goed te kunnen reageren.
 
Wat slapen betreft: fijn om te horen dat we met het naast haar zitten tot ze in slaapt valt en een verhaaltje al op de goede weg zaten. Ik ga kijken of ik haar kan leren om te gaan met het draaien in haar hoofd en er buiten. Een paar jaar geleden werkte ik nog als kinderyoga docent en gek genoeg is het nooit in me opgekomen om te kijken of ik met R wat oefeningen zou kunnen doen. Het in slaap komen gaat nu meestal wel snel. 's Nachts wordt ze wel wakker en rent dan richting ons bed en dat was en is helemaal oké. Als we allemaal maar voldoende slapen. Dat is het belangrijkste. De plek / kamer / bed waar iedereen slaapt is veel minder belangrijk. 
 
Dank je wel voor wat je voor R hebt gedaan en hoe je haar met haar vorig leven hebt geholpen. En dat je haar de ruimte gaf en de veiligheid zodat ze zich vrij voelde om te praten en zich te uiten.  
Ik wens jou en Charlotte alle goeds en dat je / jullie nog veel kinderen en hun ouders via deze weg mag begeleiden! Het boek Charlotte en de Magische Droomsokken was voor mij ook een feest van herkenning en als R er de leeftijd voor heeft gaan we het haar zeker voorlezen. 
 
Nogmaals dank en alvast een fijn weekend!
Warme groet, Ellen 
Beste Louisa,
 
Eerst en vooral hartelijk dank voor de afstemming op onze Winston!
 
Toen we het lazen viel ik van de ene verwondering in de andere, precies alsof je Winston al jaren kent.
 
Zoals je hem beschreef is het een heel lieve extraverte jongen, wilt idd altijd voor iedereen alles goed doen en iedereen is zijn vriend. Hoeveel mensen hebben wij nog niet leren kennen dankzij hem, hij is echt lief en sociaal.Ook is hij een echte dierenvriend.
 
Natuurlijk zoals je ook zei is hij thuis ergens ook wel bang. Hij hoort en ziet steeds dingen en hij zegt dan "mama, jij kijkt er recht naartoe en jij ziet ze precies niet". Het bracht hem wel wat tot rust dat hij nu mag vragen om weg te gaan en dat doen ze ook maar het lukt hem nog niet elke keer. Hij vroeg me ook om je te vragen of jij die ene ook kan zien of horen, dat is een hele boze zegt hij en daar is hij echt angstig voor, je voelt hem zo inkrimpen. Het kijkt hem aan en heeft geen gezicht maar toch voelt hij iets slechts. Hij durft er ook bijna niet over te spreken en zeker thuis niet uit angst dat het dan erger wordt.
 
Je sprak ook over zijn knuffel, die heeft hij s nachts altijd bij hem en hij houdt enorm van knuffels, als we het zouden willen geloven dan kwamen we elke week wel met een nieuwe knuffelbeer thuis en hij houdt van elkeen evenveel.
 
Wat je ook vertelde over de drukte in zijn hoofd is echt de nagel op de kop! Hij heeft het dikwijls zo moeilijk om zich te concentreren en het is echt zo'n warhoofdje! Hij gaat het trucje met de ballon zeker toepassen als dat voor hem helpt.
 Blauw is al altijd Winstons lievelingskleur geweest en hij vond het super dat jij dat zomaar kon zeggen.
 
Winston vroeg me of hij jou kan aanroepen als er iets is of als hij je hulp nodig heeft, want hij denkt omdat jij dat kon bij hem dat hij dat ook zou kunnen.
Ik wil hem ook zeker helpen en ik voel ook soms iets aan, kil gevoel in kamer en kleine dingetjes maar daar blijft het ook bij. Gelukkig heb ik ook een goede vriendin die dikwijls goede raad geeft.
 
Onze oudste zoon die nu 14 jaar is had vroeger toen hij kleiner was ook last van dingen die hij zag en was soms ook angstig maar dit is nu voorbij.
 
Liefste Louisa, we willen je nogmaals danken voor alle hulp en van Winston moet ik je zeker een dikke knuffel doorsturen!
 
Groetjes,
Sofie
Ontzettend bedankt louisa!! Wat ontzettend fijn en mooi! We gaat absoluut lekker aan de slag met ons mannetje!! Hier kunnen we wat mee!! Nogmaals....dank je wel!!
Esther
Lieve Louisa,
Dank je wel voor de afstemming.
Wow dat er zoveel vanuit een vorig leven kwam had ik niet verwacht, maar elke keer als ik de afstemming lees komt er steeds meer omhoog.
Er zijn zoveel dingen die nu een plekje krijgen.
Dingen die ik los mag laten.
Ik ben er nog lang niet, maar ik begrijp mezelf nu een stuk beter.
Mijn huis voelt al zoveel beter aan en begint echt een plekje te worden waar ik woon!!!
Ik wil heel veel opruimen in huis en veranderen….heerlijk de boel opschonen.
Zelfs bij mij in de tuin zie ik nu allerlei vogeltjes verschijnen die er anders niet waren.
Het bestond voornamelijk uit de kauw en duiven, maar nu komen er ook musjes en andere leuke vogels.
Het is alsof de zon ook echt hier is gaan schijnen op mijn huis!!!!
Ik ben blij dat ik de afstemming heb laten doen door jou en dat er elke dag meer en meer duidelijk wordt.
Liefs Ylze
 

Lieve Louisa, 

Ik wilde je ff vertellen hoe het nu met Finn gaat. Sinds zondagavond reinig Ik Finn energetisch. Sinds maandag doe ik dat hard op zodat hij 'leert' hoe hij dat zelf kan, vindt hij erg grappig ;-) .

Het spugen was meteen al stukken minder, er komen nu praktisch geen hele voedingen meer terug. 

Wilde ik ff laten weten. 

 

Liefs Willemijn en Finn (6 maanden)

Allereerst bedankt voor de afstemming van Tim. Wat een prachtige afstemming, precies zoals Tim is en met hele mooie tips. Ik ben ook echt dankbaar voor de tip die Tim aan mij geeft. Ik ben inderdaad erg druk in mijn hoofd en wil graag te veel anderen van dienst zijn. Daarom heb ik ook een eigen afstemming gevraagd om te kijken waar het "probleem" ligt bij mijzelf en wat ik daar het beste aan kan doen, want ik ben mij er wel bewust van maar wat kan en mag ik daar aan doen. Annet
Wauw!!! Dit is helemaal Lisa :)
Ik voelde al bepaalde dingen aan maar wist niet of ik het bij het juiste eind had.
Bedankt voor de bevestiging en het gesprek met ons wijze meisje.
Het is heel duidelijk.
 
Mooi werk Louisa! Prachtig dit ♡
 
Heel erg bedankt en ze heeft helemaal gelijk wat haar mama betreft...ik ga mijn best doen voor mijzelf!
Liefs, Chantal