Recensies

 
 

Reacties

 
Ik heb de kaarten, ze zijn heel mooi en geven veel inzicht, dank!
 
Charissa Van Der Vlies
 
@Droomwerkcoach ik ben er stil van, wat een mooie lieve beelden op deze realisatiekaarten, ik ben ontroerd, prachtig pakje, dank je wel X G
 
Gea Boon
 
"Ha Louisa, Gisteren je allereerste doosje kaarten gekocht én meteen gebruikt bij de speedcoachsessies....! Vrouwen waren onder de indruk (en ik ook!) Super gaaf, ben er heel blij mee! :-)"
 
Astrid Koelewijn, Noordwijk
 
@Droomwerkcoach Heb zojuist de kaarten uitgebreid bekeken en ze zijn echt mooi, verhelderend en ondersteunend #realisatiekaarten"  
 
Patricia Mooren Geurpaleis
 
"Net voor het eerst de droomrealisatiekaarten van Louisa Perreyn uitgeprobeerd. Gisteren aangeschaft op de Powerdag. Ze werken :-) en ze zijn zo mooi geworden! Blij mee Louisa!"  
 
Elvira van Rijn
 
"@Engelenenzo vandaag zaten de realisatiekaarten bij de post! Maak werk van je droom! De 1e die ik trok was zo'n mooi antwoord! Dank je wel:)"
 
Lianeem
 
"@AdrieA3boeken @engelenenzo Wat een prachtige realisatiekaarten vielen er op de mat!! Ik ga er morgen goed voor zitten :) #WAUW"
 
Gezinspiratie
 
"Eindelijk, eindelijk, ik heb ze ontvangen! De realisatiekaarten van @droomwerkcoach. Wat zijn ze mooi! Dank! #complimenten"
 
@mooiook 
 
"Droomkaarten @Droomwerkcoach binnen. 1e krt: n droom bereiken lukt je meestal niet in 1 dag, neem de tijd en wees lief voor jezelf #aanrader"
 
@windtenergie 
 
"Jippie ik heb de #realisatiekaarten binnen van @Droomwerkcoach ze zijn prachtig!"
 
@astrid_n 
 
"Dit zijn toch zulke gave kaarten!! Kids mogen iedere avond voor het slapen gaan een kaartje trekken en ze vinden 
het geweldig :-)) kaarten zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, te gebruiken want iedereen heeft dromen en wensen die hij/zij graag gerealiseerd ziet ....  Veel dank aan Louisa Perreyn voor het realiseren van haar droom!!
Fijne Boeken heeft ze op voorraad liggen.. http://fijneboeken.wordpress.com/2012/05/06/maak-werk-van-je-droom-52-realisatiekaarten/"
 
Karin Haanappel