Louisa Perreyn (1972) is intuïtief leraar voor groot en klein, kinder- en ouder(f)luisteraar, droom coach en auteur. Louisa is opgeleid tot juriste en werkte jarenlang in het bedrijfsleven in leidinggevende functies en als loopbaancoach, totdat ze besloot haar eigen droom te gaan volgen. Ze startte haar eigen bedrijf Droomwerk Coaching en Advies in 2010, waarin ze haar intuïtieve talenten volledig ging inzetten om andere mensen te motiveren om hun dromen te gaan najagen, hun eigen levensopdracht te vinden en om weer ruimte te gaan maken voor hun intuïtie en gevoeligheid. 
 
Als klein meisje was Louisa al erg gevoelig en ervaarde ze dingen die niemand anders opmerkte. Ze voelde alles haarfijn aan, iets dat niet altijd door de buitenwereld werd gewaardeerd. Haar opa was de enige, die haar echt kon bijstaan op haar pad. Maar op haar zevende jaar verloor ze opa in fysieke zin. Ze verstopte haar gevoeligheid diep van binnen weg en sloeg de weg van het hoofd in. Het werken in omgevingen, waar het verstand en de logica hoogtij vierde, bleek uiteindelijk na maar liefst 3 burn-outs teveel voor haar. Deze diepe dalen op haar levenspad dwongen haar om weer dieper en dieper in zichzelf af te dalen en alles te voelen. 
 
Opa maakte haar weer wakker door opnieuw contact met haar te zoeken, maar nu vanuit de fijnstoffelijke wereld  en hij bracht haar weer in contact met wie ze echt is. Transformatie en groei pelde de overtuigingen, angsten en onzekerheden van haar af, die ze in de loop der jaren had opgedaan. De angst voor het vele en diepe voelen en ervaren en de angst voor het onbegrip van de buitenwereld heeft meer en meer plaats gemaakt voor een rotsvast vertrouwen in haar talent. De onzichtbare fijnstoffelijke wereld heeft ze weer omarmd en is inmiddels opnieuw net zo echt voor haar als de wereld, die we kunnen zien. Ze brengt deze twee werelden nu bij elkaar vanuit haar eigen unieke en speelse visie op het leven. 
 
Vanuit haar eigen ervaringen als hooggevoelig kind weet zij als geen ander wat een gevoelig kind nodig heeft en ze weet vanuit haar intuitie ouder en kind dichter tot elkaar te brengen. Ze maakt zowel op fysiek, emotioneel als energetisch niveau contact met jou en je kind en geeft je de inzichten en heling, waarmee jullie vervolgens zelf weer verder kunnen. 
 
Het kind staat voor Louisa voorop en heeft altijd de regie. Ze geeft inzichten, antwoorden en concrete handvatten vanuit haar ervaringen en intuitie, die echter altijd gebaseerd zijn op wat de kinderen haar toefluisteren. 
 
In dit kader schreef ze de inspirerende ‘Maak werk van je droom- Realisatiekaarten’, waarmee ze een volgende droom waarmaakte. Een verdere uitdaging was het schrijven van haar eerste kinderboek ‘Charlotte en de Magische Droomsokken’ met de bijbehorende tool van de Magische Droomsokken.
 
Dit werd begin 2014 onderdeel van het unieke Groeiprogramma ‘Een heleboel gevoel is cool’ voor leerkrachten, ouders, kinderen en alle andere mensen die van kinderen houden. 
Dit programma daagt de deelnemers uit om op een speelse manier zelf te groeien in bewustwording, vanuit de gedachte dat kinderen leren van wat wij als volwassenen doen. De gevoelige kinderen van nu moeten op deze aardbol de ruimte krijgen om volledig zichzelf te kunnen zijn en blijven, gelukkige en evenwichtige gevoelige wereldburgers worden, zodat ze vanuit deze basis kunnen komen doen waarvoor ze zijn gekomen.
 
Louisa geeft velen inzichten en antwoorden vanuit haar intuitieve vermogens en helpt grote en kleine mensen helen en groeien, zodat ze kunnen worden wie ze altijd al geweest zijn. Vanuit deze vrijheid kunnen we samen met de kinderen van nu aan een mooiere wereld bouwen. 
 
Be who you are.
Follow your heart.
Fulfill your destiny.
Awaken your soul. 
 
Snatam Kaur in 'Ek Ong Kaar'