Nieuwsbrief van Louisa Perreyn: juni 2015

 - - -
-

Nieuwsbrief Louisa Perreyn: Charlotte viert het leven! Jubileumactie

www.louisaperreyn.com


Beste Visitor,

De maand juni heeft altijd iets magisch voor mij. Het is de maand waarin ik ooit echt begonnen ben om mijn hart te volgen en mijn dromen na te jagen. 

Zaterdag a.s. op 6 juni viert Droomwerk zijn 5 jarig jubileum en meer dan ooit voel ik de magie van het leven en voel ik me vrij om te zijn wie ik ben. Er is een vorm van leven ontstaan die ik voorheen niet voor mezelf voor mogelijk had gehouden, maar het is een feit.

Zolang ik naar mijn hart luister en mijn hoofd niet de regie laat nemen, voel ik vooral meer en meer het gevoel van er mogen zijn, gewoon zoals ik ben. En wonder boven wonder, gewoon omdat ik dat nu van mezelf mag en ik mee mag met de stroom en alles op een natuurlijke manier mag laten gebeuren, wat mijn hoofd daar verder ook van vindt.

Het resultaat is dan ook veel meer genieten en feestjes vieren. Dit jubileum is een prachtige aanleiding om het leven samen met jullie te vieren! 

Op 6 juni sta ik even stil bij alles wat me de afgelopen 5 jaar is overkomen, alles wat ik bereikt heb, alles wat ik in mezelf heb overwonnen en bij alle mensen, die mij in deze tijd hebben gesteund, uitgedaagd en me hebben helpen groeien. En zeker ook bij alle grote en kleine mensen, waar ik in de afgelopen jaren tot steun voor heb mogen zijn.
Ik ben dankbaar voor alles wat me is toegevallen en nog gaat toevallen.

En weet je, the best is yet to come....


 
 JUBILEUMACTIE


Opa en Charlotte zijn natuurlijk ontzettend blij als we weer een feestje kunnen vieren en willen jullie als trouwe lezers heel graag laten delen in de feestvreugde.

Als jij nu als trouwe lezer vóór 6 juni 2015 een exemplaar van het boek Charlotte en de Magische Droomsokken aanschaft, krijg je er helemaal gratis een Magische Droomsokken-set bij ter waarde van € 7,95.

Deze actie geldt als gezegd alleen voor lezers van mijn nieuwsbrief én alleen als je via Ideal je bestelling je direct betaalt. 

Let op: deze jubileumactie staat niet in de webshop vermeld. Gebruik de actiecode FEESTJE!

BESTEL NU IN DE WEBSHOP! 


 

VIDEOCLIP EN OPNAME


Wat zijn Charlotte en ik trots! Roelof Wagenaar gaat het prachtige door hem geschreven en uitgevoerde nummer 'Een heleboel gevoel is cool' nu zelf opnemen en er een supercoole videoclip bij maken. Dit nummer, dat speciaal geschreven is voor Charlotte en haar vriendjes, hoopt zijn weg te gaan vinden van alle gevoeligerds.

Hij doet aan alle fans een oproep, die ook graag met jullie deel! 


"Lieve mensen,
Vorig jaar ben ik gevraagd door Louisa Perreyn om een nummer te schrijven bij haar boek; " Charlotte en de magische droomsokken". Een fantastisch boek voor jong en oud over hooggevoeligheid.
Op de presentatie van dat boek heb ik dat nummer "een heleboel gevoel is cool", ten doop gehouden. (Zie de youtubeclip). 
Nu is de tijd aangebroken om van dat nummer een mooie professionele opname te maken met een bijbehorende clip. 
Nu ben ik voor de clip op zoek naar foto's van kinderen, kinderen met ouder(s)/grootouder(s), vrienden, etc, foto's die "gewoon" de emoties raken, waar de gevoeligheid van af straalt. 
Als je de sfeer voelt van onderstaande opname dan voel je ook waar de clip over gaat. "Dàt" soort foto's dus.
Heb jij zo'n foto waarvan jij denkt dat die in de categorie valt, en je wilt toestemming geven om de foto te gebruiken in de clip, dan mag je contact met mij opnemen als je wilt.
Ik geloof dat hooggevoeligheid geen "aandoening" is maar uiteindelijk tot een zegening kan zijn. (Ik besef dat het voor de wat ouderen onder ons soms een heftig transformatieproces kan zijn met alle verschijnselen die daarbij horen) 
Hooggevoeligheid kan leiden tot een nieuwe, andere manier van communicatie die wij nog beter mogen leren begrijpen.
Aan ons als ouders, opvoeders, leerkrachten en voorbeelden de schone taak om voor "onze" kinderen, hierin op zoek te gaan naar mogelijkheden om dat proces goed te begeleiden en de nieuwe versie van onszelf of generatie te begeleiden. 
En de grootste uitdaging voor "ons" ouderen is wellicht nu in deze tijd, dat wij leren van de kinderen wat een zegening gevoeligheid kan zijn.
Kinderen spiegelen ons. Wij mogen leren van hen dat zij niet hoeven te veranderen maar dat wij onze waarheden mogen gaan herzien en met die gedachte de wereld voor "onze" kinderen te openen.
Reuzespannendditmaarvoeltgoeddusgewoondoen.
Groet Roelof."


Stuur jullie foto's naar roelofwagenaar70@gmail.com! 


KLEINE GEVOELIGERDS IN (DE) PRAKTIJK


Meer en meer kloppen ook de kinderen bij me aan de deur. Wat een cadeau's zijn dat voor mij. Mocht het zo zijn, dat ook jij graag voor jouw kind(je) (en jezelf) wat ondersteuning of antwoorden zoekt, dan zijn jullie van harte welkom. 
Charlotte en ik luisteren ook graag naar jou en je kind, terwijl we samen spelen, fluisteren, luisteren en lachen.

Charlotte Luistert dus nu niet alleen energetisch via een Luisterkind-afstemming, maar we bieden je nu ook de mogelijkheid om jou en je kind op andere manieren te ondersteunen. Uiteraard passen we iedere ontmoeting volledig vanuit onze intuitie aan op wat het kind (en jij) op dat moment het hardste nodig hebben. Jouw kind heeft daarin altijd alle regie! 

Heb je interesse, mail me dan even via info@louisaperreyn.com of bel 06-51032752 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Met heel veel dank aan een grootse kleine leermeester van nog maar 6 maanden, Finn, je bent geweldig! X


 

TRAINING INTUITIEVE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING


In het kader van mijn Groeiprogramma 'Een heleboel gevoel is cool' voor ouders en leerkrachten en andere geinteresseerde gevoeligerds ben ik bovenstaande training gestart.

Het begon eind 2014 met Groeiteam A, dat notabene op de dag van mijn jubileum zijn eerste Doorgroeidag heeft, waarin we samen gaan kijken waar het team nu staat en we gaan kijken naar de teamleden zich nog verder in zouden willen ontwikkelen.

Inmiddels zijn de inschrijvingen van Groeiteam E van start, dat in een weekend-editie wordt gegeven in 3 dagdelen. Deze vinden plaats op 17 oktober, 7 november en 22 november 2015.

Wil je graag je hoofd minder de kans geven om je leven te beheersen en meer leren luisteren naar wat je hart je ingeeft? Gun je dat ook jouw kind(eren)? 
Het goede voorbeeld geven is niet door je kind te vertellen hoe je dingen doet, nee, laat het ze zien en voelen dat jij dat ook doet. Durf echt naar jezelf en je intuitie te leren luisteren EN naar je kind, zoals het echt is. Dan volgen de antwoorden.
In dit Groeiteam vind je steun van gelijkgestemden, die je graag bijstaan.

De ervaring leert inmiddels dat er tijdens zo'n training een enorme groeispurt ontstaat, die naar meer blijkt te smaken! ;-)

Meer informatie? Inschrijven?

THEMA AVOND HOOGGEVOELIGHEID


Op woensdagavond 10 juni a.s. stelt Kinderboekwinkel Alice in Wonderland in Den Haag Charlotte en mij in staat om weer een thema avond te verzorgen op het gebied van hooggevoeligheid en kinderen.

Wil je ontdekken of jouw kind een gevoeligerd is of simpelweg kennis maken met Charlotte en haar magische droomsokken? Je bent van harte welkom.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar we vragen je wel om je vooraf even in te schrijven via info@louisaperreyn.com.

Tot die woensdag! 

AGENDA10 juni 2015            Thema avond Hooggevoeligheid
                                Kinderboekwinkel Alice in Wonderland, Den Haag
                                Gratis, aanmelden noodzakelijk.

23 juni 2015            Feel good inspiratieavond voor ouders en leerkrachten
                                Kinderboekwinkel In de Wolken, Voorburg
                                Aanmeldingen via kinderboekwinkel
                                Entree: 5 euro p.p.

12 september 2015  Start nieuw Groeiteam Intuitieve ontwikkeling      
                                Weekend-editie!                 
                                In samenwerking met Een heleboel gevoel is Cool- Voorburg
                                12 september, 4 oktober en 8 november 2015
                                VOL=WACHTLIJST

17 oktober 2015       Start nieuw Groeiteam Intuitieve ontwikkeling
                                Weekend-editie!
                                In samenwerking met Een heleboel gevoel is Cool- Voorburg
                                17 oktober, 7 en 22 november 2015
                                Inschrijven mogelijk.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Droomwerk Coaching en Advies
* www.louisaperreyn.com * info@louisaperreyn.com *
* 06-51032752 * Advieslijn 0909-8058 (0,80 c pm) * 
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je hiervoor hebt aangemeld, eerder hebt deelgenomen aan activiteiten van Droomwerk, iets in de webshop hebt aangeschaft, informatie hebt aangevraagd of simpelweg omdat ik denk dat ik je hier wellicht een plezier mee doe. Is dit niet het geval, kun je je op ieder moment via de link onder deze nieuwsbrief hiervoor afmelden.  
 
 - - -
Geen interesse in mijn nieuwsbrief? Klik hier om u af te melden
Powered by AcyMailing