Heb je er wel eens over gedroomd om een boek te schrijven? Of schrijf je wel eens een gedicht en belanden je zielenroerselen uiteindelijk toch als een prop papier in de prullenbak? Misschien wil je wel een mooie tekst bij dat door jou zelf gecomponeerde nummer schrijven, maar vind je het zelf steeds maar niet goed genoeg? 
 
Dan wordt het de hoogste tijd om te gaan leren door je eigen innerlijke criticus heen te kijken en de grootste vijand in jezelf te overwinnen. Tijd om te ontdekken waar jouw inspiratie vandaan komt en waar jouw (schrijf)kracht zit. In deze writeshop help ik je in het bijzonder om je angsten of zelfbenoemde onvolkomenheden te overwinnen. Ik laat je zien en ervaren hoe je je pen zijn eigen ding kunt laten doen, wanneer jij bereid bent om je ziel de regie terug te geven. Dan komen de teksten regelrecht en authentiek uit je hart vliegen… 
 
Schrijftalent is voor deze writeshop niet nodig, alleen de bereidheid om te leren luisteren naar je intuïtie en het lef er ‘gewoon’ voor te gaan. 
 

Inhoud

 
  • Door middel van diverse speelse en creatieve technieken wakkeren we je intuïtie aan en combineren we die met jouw penkunsten. 
  • Je gaat leren genieten van het schrijven en je ontdekt hoe je ervoor kunt zorgen dat je inspiratie vindt.
  • Je zult ontdekken wat intuïtief schrijven in je kan losmaken en wat het voor jouw eigen ontwikkeling kan betekenen. 
  • Je ontdekt je typische ‘eigen wijze’ van schrijven -jouw magische schrijfkunst- , waardoor je meer zelfvertrouwen en authenticiteit ontwikkelt in je schrijven. 
  • Je leert hoe je de innerlijke criticus op een afstandje kunt houden.
  • Dit alles gebeurt op een omgedwongen en speelse manier, waarbij je zowel individueel als in groepsverband aan de slag gaat.
 

Investering Writeshop

 
75 euro inclusief werkmateriaal, koffie en thee en iets lekkers.  
 

Cursus data 2015 zie agenda

 
Schrijf je hier nu in. Wil je meer informatie of wil je een groep aanmelden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51032752.