Zit je bomvol met emoties en gevoelens (ook met die van anderen?!) en weet je maar niet hoe je ze los kunt laten? Zit jouw hoofd ook vaak helemaal vol met van alles en blijven de gedachten maar draaien in je hoofd? Doet het er gewoon soms echt pijn van? Zoek je dan naar rust, maar lijk je geen uitweg te vinden? Als gevoeligerd zul je dit vast herkennen….
 
Schrijven is een hele mooie, effectieve en eenvoudige manier om al die ervaringen, gedachten, gevoelens en fantasie eruit te gooien! En het mooie is, je kunt het heel fijn voor jezelf doen, zonder dat je het aan een ander hoeft toe te vertrouwen. Het papier is er altijd op ieder moment en op iedere plek voor je en gaat nergens heen. Eigenlijk is schrijven een magische manier om alles wat je kwijt wilt om te toveren in ruimte voor jezelf. En zeg me, wie kan dat in deze drukke tijd nu niet gebruiken?
 
Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat schrijven heel goed is voor het geestelijk welzijn. Het op deze manier uiten van gevoelens voorkomt bovendien ook nog eens dat de energie ervan vast gaat zitten in je lichaam en je er fysieke klachten van krijgt. Het werkt ontspannend, is een uitlaatklep, maakt je blij en geeft je ook nog meer zelfvertrouwen. Need I say more?
 

Inhoud

 
  • Deze workshop biedt je verrassend creatieve manieren van het gebruik van de pen om je te helpen gevoelens uit te ‘spreken’ en emotionele belevenissen te verwerken. 
  • Op deze manier kun je kennismaken met een wellicht voor jou nieuwe manier van uiten van gevoelens en kun je uitproberen wat voor jou het beste werkt of wat je het prettigst vindt.
  • Deze workshop leert je op ‘gezonde manieren’ en in het nu om te gaan met jouw emoties en gevoelens en helpt je (oude) emoties van jezelf en anderen afvoeren. 
  • Deze technieken helpen je zo als gevoeligerd je energiehuishouding beter te leren beheren. 
 

Investering Writeshop

 
75 euro inclusief werkmateriaal, koffie en thee en iets lekkers.  
 

Cursus data 2015 zie agenda

 
Schrijf je hier nu in. Wil je meer informatie of wil je een groep aanmelden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51032752.