Individuele coaching en begeleiding ouders, onderwijs en zorg

 
Als ervaringsdeskundige en ‘overleefster’ van maar liefst 3 burnout’s weet Louisa Perreyn als geen ander hoe naar het is om tot het punt van breken te komen en vandaar weer te moeten gaan bouwen. Ze heeft ook door veel te vallen en weer op te staan geleerd hoe je zelf kunt bijdragen om de kans op een dergelijke situatie sterk te verminderen. Hooggevoelig zijn, een stressvolle omgeving en de druk die je vanuit oude en vaak nog onbewuste overtuigingen met je meedraagt, zijn een aantal factoren die het risico op verzuim vergroten. 
 
Tijdens individuele coachingssessies leert Louisa je
 
  • hoe je een betere en gezonde energiebalans voor jezelf kunt creëren en handhaven. 
  • Ze geeft je die inzichten, die voor jouw groei en ontwikkeling specifiek van belang zijn en helpt je om gezondere keuzes te maken. 
  • Indien nodig wordt er ook met verschillende holistische methoden gewerkt om je vrij te maken van die oude blokkades en overtuigingen, die je balans nog verstoren. 
  • In het bijzonder onderzoeken jullie samen je eigen werk versus privé balans en krijg je die handvatten om op een gezonde manier om te gaan met werkdruk en stress. 
  • Diverse praktische oefeningen zullen je hierin verder ondersteunen, zodat je tot een nieuwe gezonde routine zult komen. 
  • Tussen de sessies zal er door middel van ‘huiswerk’ verder worden gewerkt, waardoor je gedurende een periode van 3 maanden vrij intensief met jezelf aan de slag gaat.

 

Tarieven of meer informatie?

 
 

Bedrijven, scholen en instellingen

 
Ook binnen een organisatie als bedrijven, scholen en instellingen kunnen trajecten worden gestart, waarbij maatwerk uiteraard weer voorop staat. De Training intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling kan voor jouw organisatie ook een interessante optie zijn, wanneer je in groepsverband ondersteuning op dit vlak wilt aanbieden.
 
Meer weten? In een kennismakingsgesprek kan worden afgestemd wat er aansluit bij jouw organisatie. Neem contact op voor een afspraak.