Charlotte ROCKS, de kristallenwinkel in Voorburg 

 

In deze winkel aan huis kun je kennismaken met vele prachtige en bijzondere (half) edelstenen en mineralen, die je graag een helpende hand willen bieden in jouw leven. Wanneer kristallen met respect en liefde worden behandeld, zullen ze al hun gaven inzetten voor hun eigenaar. 

De kristallen, die wij in onze helende sessies inzetten en die nu ook verkrijgbaar zijn in de winkel, zijn zorgvuldig en op intuitie uitgezocht en zijn van de hoogste kwaliteit die wij maar kunnen vinden. We worden daarbij door geologen en de vinders zelf geinformeerd, waardoor je op kwaliteit mag vertrouwen. Je kunt je vast voorstellen dat kristallen die op hardhandige wijze, bijvoorbeeld door middel van explosieven, worden gewonnen, energetisch zijn beschadigd. Dan kunnen ze je ook niet de heling brengen, die ze je wel zouden willen geven.

Vandaar dat onze prijzen ook niet de laagste zijn, die je zult kunnen vinden, maar het garandeert wel dat je alleen stenen zult aantreffen, die er vol liefde klaar voor zijn om een eigenaar te kunnen ontvangen. Ook hebben we de kristallen al voor je gereinigd, geopend en geactiveerd, zodat ze meteen voor je aan de slag kunnen.

Wanneer je iemand anders graag een kristal cadeau wilt doen, zoeken wij graag samen met jou een kristal uit en schrijven we, indien gewenst, ook nog een persoonlijke boodschap van Charlotte, zodat je met een heel exclusief en origineel presentje iemand een plezier kunt doen. Ook is het mogelijk dit via Crystal Matchmaking te doen.

 

Waarvoor kun je verder allemaal bij ons terecht?

Je vindt bij ons naast ruwe kristallen ook knuffel-, en trommelstenen, kleine kristallen met een zilveren hangertje, powerbeads (ook voor kinderen), een kleine exclusieve selectie Sterling zilveren sieraden met kristallen, stoere hangers voor kinderen en volwassenen, en wat we verder op ons pad nog tegenkomen.

We hebben er daarnaast ook voor gezorgd dat alles aanwezig is dat het je gemakkelijk maakt om je kostbare stenen goed te kunnen verzorgen, zoals salie om te reinigen en op- en ontlaadsetjes. Wil je een leuk geprijsd cadeautje voor iemand meenemen? Ook dat is geen enkel probleem, denk maar eens aan een Gouden driehoek-watersetje om je water te kunnen opladen.

Van jouw aankopen maken we, als je dat graag wilt, een prachtig pakje, al is het maar een mooi cadeau voor jezelf.

 

Openingstijden

Op dit moment openen we de winkel voor je op afspraak (ook 's avonds en in het weekend). Op deze pagina houden we je op de hoogte van bijzondere openingsdagen, zodat je nooit voor niets komt.

We hopen je gauw in onze winkel te mogen begroeten. Namaste!

 

 

Onze mineralen en (half) edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit die we kunnen vinden en worden voor jou persoonlijk gereinigd, geopend en geactiveerd, zodat ze jou met alle talenten en eigenschappen die ze in zich hebben op jouw weg kunnen ondersteunen.