NIEUW BIJ DROOMWERK: Charlotte ROCKS! 

 
Verkoop van hele bijzondere helende mineralen, waarbij we onze aandacht vooral richten op volwassen- en nog hele jonge nieuwetijdskinderen.


 
Charlotte en ik zijn altijd al dol op kristallen geweest. In het begin dachten we dat dit alleen was, omdat we ze zo mooi vonden.
 
Maar al gauw bleek dat we altijd precies dat kristal kozen, dat ons ook kon helpen bij waar we op dat moment mee bezig waren. Het gaf ons ook altijd dat wat we nodig hadden, voor ons lichaam, voor onze geest en voor wat dan ook. We kregen op een steeds diepere manier contact met elkaar en de (half) edelstenen begonnen ons meer en meer informatie en inzichten te geven, waarbij ook altijd alles zo toepasselijk bleek.
 
Toen we met de Super Power Sessies van de Rainbow Power Healing Games begonnen, merkten we dat de kristallen, die in onze ruimte lagen, ons gewoon begonnen te roepen! Ze wilden helpen en ook hier gebeurde alles vanzelf.
 
Het juiste kristal zorgde ervoor dat het precies op het juiste moment werd opgemerkt en ingezet om 'mee te spelen' en zo kon het zijn of haar helende werking brengen.
 
Naarmate de tijd verstreek kwamen er ook steeds meer mensen op ons pad, die zelf kristallen en (half)edelstenen gingen zoeken op de wereld en die ons heel veel over hen konden vertellen. En opnieuw voelden we dat de juiste kristallen met ons mee naar huis wilden.
 
Soms zijn ze een tijd nodig voor onszelf, soms merken we dat ze een bijzondere verbinding mogen aangaan met onze klanten, en soms zijn ze gewoon echt al voor iemand bedoeld en mogen ze via ons hun plekje vinden.
 
Meer dan ooit begrijpen we nu dat we blijkbaar op dit moment mensen en kristallen met elkaar mogen verbinden. En dus is Charlotte ROCKS nu een feit!
 
Wat kunnen we voor je betekenen?
 
  • Kom een kijkje nemen en kennismaken met onze kristallen in onze gloednieuwe WINKEL, adres: Carel Vosmaerstraat 90, 2274 XZ in Voorburg (Z-H). 

 

  • Crystal Matchmaking: wij vinden het juiste kristal voor jou of je kind, of voor iemand die je graag iets bijzonders cadeau wilt geven.

 

 
Onze mineralen en (half) edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit die we kunnen vinden en worden voor jou persoonlijk gereinigd, geopend en geactiveerd, zodat ze jou met alle talenten en eigenschappen die ze in zich hebben op jouw weg kunnen ondersteunen.
 
Meer informatie over de verschillende mogelijkheden, de openingstijden van de winkel en van alles meer lees je in de submenu's. We hopen je gauw te ontmoeten. Namaste!