NIEUW

 
Naast de mogelijkheid om een Charlotte Luistert-afstemming aan te vragen, kun je nu ook bij ons terecht voor een uniek voor jouw kind geschreven droom van Charlotte, onder de naam Charlotte Droomt.
 
Dit droomverhaal, dat gebaseerd wordt op het boek 'Charlotte en de Magische Droomsokken' wordt precies afgepast op de energie van het kind op het moment van schrijven en biedt op een speelse manier die tools, die kind en ouder nu goed kunnen gebruiken. Ieder verhaal is enig in zijn soort en is dus een echt origineel werk, dat op zichzelf staat. 
 
  • Uniek en specifiek voor jouw kind geschreven
  • Geen belasting voor het kind in de vorm van persoonlijke therapie of coaching
  • Het droomverhaal brengt speelse handvatten, om ook praktisch verandering te kunnen bewerkstelligen
  • Steeds weer opnieuw te (her)lezen
  • Geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar
  • Ook geschikt voor volwassenen
 
Hoe werkt het praktisch?
 
1. Je bestelt een Charlotte Droomt-verhaal via de webshop.
2. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met uitleg over de aan te leveren informatie. Na ontvangst van die informatie en de betaling, gaan Charlotte en ik met het verhaal aan de slag. 
3. Je ontvangt jullie Charlotte Droomt-verhaal binnen 3 weken in je e-mailbox.
 
Nu bestellen? Investering voor jouw persoonlijke droomverhaal: € 55,00. 
 
 

TIP: Is ‘Charlotte en de Magische Droomsokken’ al verslonden en is je kind nieuwsgierig naar meer? Dan is dit een geweldig en origineel cadeau!

 

Ervaringen

 
“Lieve, lieve Louisa, Wij hopen zo dat je beseft wat dit voor T. en voor ons betekent. Wat ben je een bijzonder en prachtig mens! Ik heb het verhaal eerst even zelf gelezen voor ik het mijn man of aan T. wilde geven om te lezen. Ik merkte op pagina 2 dat de tranen over mijn wangen liepen. Onze kleinste dame kwam naar me toe en vroeg of ik verdrietig was. Ik heb haar gelijk lekker beetgepakt en geknuffeld en verteld dat er mooie plekjes op deze aarde en daarbuiten zijn waar je heel gelukkig wordt en dat mama aan zo'n plekje moest denken en dat het traantjes waren van geluk. Ik kreeg toen een knuffel terug! 
Prachtig! Ik zou je zo graag vertellen wat het met mij deed. 't Deed me zeer omdat ik weet hoeveel T. aan het worstelen is en dit in het verhaal natuurlijk naar voren kwam.... Ik vertel haar zo vaak 'Leg die lat niet te hoog..' en om dan zo'n bijzonder verhaal te mogen lezen over een ladder en de traptredes/latten.. Mooie woordspeling! Ook de onderliggende gedachte dat ze zoveel wil en het zo graag alleen wil doen, het maar willen preseteren... Poeh! S. is wat zakelijker maar herkende wel heel veel van T. erin, het idee dat ze altijd heeft dingen verkeerd te doen, dat haar gedachten altijd maar doorgaan... 
Samen met T. heb ik het verhaal, lekker tussen de kussens, gelezen. Ze werd heel stil en kroop tegen me aan. "Ik denk dat Charlotte dat allemaal echt vertelt aan Louisa maar hoe weet ze dat nu...." Toen ik haar vroeg of T. snapte waar het verhaal voor T. over ging, zei ze dat ze het niet te moeilijk moet maken voor zichzelf maar dat ze moeilijk ook leuk vindt. Ze zei ook dat wanneer ze in het bos is ze nog steeds aan allerlei dingen denkt. Daarna werd ze heel verdrietig omdat ze haar 'gedachte vriendjes' is kwijt geraakt. Ze wil graag verhalen schrijven, maar het lukt haar niet meer... Ik heb haar verteld dat dat wel weer komt en gaf een voorbeeld. Vervolgens gaat haar fantasie gelijk van start en is ze nu aan het schrijven... Louisa, wij zijn heel dankbaar. Twee prachtige meiden hier bij ons en juist vandaag met Allerzielen knuffelen we wat af. Het besef wat een rijkdom we hebben mogen krijgen. De sterretjes waar T. en ik samenstelling zo vaak naar kijken stralen vanavond speciaal voor jou en Charlotte. Wat een mooi verhaal..... 
Dank je,
Heeft veel lieve groetjes,
R.”
Lieve Louisa,
 
Allereerst, excuses dat ik nu pas reageer. Je verhaal kwam zo onverwachts binnen. Maar wat een mooi verhaal en hoe meer ik er over nadenk hoe beter ik hem snap. 
Uit bescherming naar N. toe verberg ik mijn emoties te vaak, ik wil haar er niet mee belasten. Ik ben altijd bang dat ik haar tekort doe als ik huil om ons sterrekindje F., ben bang dat zij zich niet goed genoeg voelt als ik huil om Fien. Ik begin nu te begrijpen dat ik haar daar juist niet mee help.
 
Wat grappig dat je telkens muziek aan moest zetten, N. is erg muzikaal en uit veel gevoel in dans, verzint zelf liedjes. Als N. lekker in haar vel zit dan zingt ze de hele dag. Hier moest ik gelijk aan denken toen ik dat las...tegelijkertijd realiseerde ik me dat ze de laatste tijd zo weinig zingt!
 
Tijd om hier werk van te maken! Toeval of niet (ik geloof niet zo in toeval) heb ik voor Sinterklaas de (Disney) film Binnenstebuiten gekocht! 
Een tijdje geleden heb ik jou boek Charlotte en de magische droomsokken gekocht en tot nu toe mag ik daar nooit uit voorlezen, gisteravond nog eens over het boek vertelt aan N. en uitgelegd dat dat ons misschien wat kan helpen met onze emoties te uiten...ze wil het nu wel proberen.
 
Lieve Louisa, nogmaals dank voor je mooie verhaal. We hebben hier echt wat aan en ik zie mogelijkheden genoeg om aan de slag te gaan met onze gevoelens, emoties en alles wat hier bij komt kijken. 
In de toekomst wil ik zeker een keer een speelsessie voor N. bij jou. Eerst even sparen hiervoor!
 
Liefs Saskia